Wenkbrauwen en wimpers

Wenkbrauwen en wimpers hebben verschillende functies. Wenkbrauwen zorgen ervoor dat vuil, stof en zweet zich geen weg baant naar je ogen. Maar daarnaast zijn ze uiteraard heel belangrijk bij het uiten van emoties en expressie. Wanneer wenkbrauwen de verkeerde vorm krijgen, kan dit soms heel vreemd overkomen. bv. iemand die er de hele tijd verbaasd uitziet omdat de wenkbrauwen te hoog en te rond geëpileerd zijn. Onderzoek toont aan dat ze ook heel belangrijk zijn om gezichten te kunnen herkennen. Wimpers zorgen ervoor dat stofdeeltjes niet bij je oog kunnen komen 


Brow classic

Tijdens de Brow Classic behandeling werken wij met je natuurlijke haartjes.Tijdens deze behandeling gaan we je wenkbrauwen harsen, epileren, knippen, verven en stylen.  Wij meten je wenkbrauwen altijd af aan de hand van je gezicht zodat we goed zien hoe je wenkbrauwen theoretisch horen te lopen. Hierdoor oogt het resultaat nooit onnatuurlijk. Verder harsen wij de wenkbrauwen. 

Lash Lifting 

Lash lamination/ lash lifting is een beautybehandeling die je eigen wimpers lift, krult en verft, een unieke combinatie techniek. Het is voor mensen die geen wimperextensions kunnen of willen dragen. Een lash lifting is een zeer gelifde behandeling, omdat deze weinig onderhoud nodig heeft!  Het blijft ongeveer 4 tot 8 weken zitten, je hebt geen mascara of wimperkrultang meer nodig en het is absoluut onschadelijk voor je eigen wimpers. Daarnaast is het bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen en kun je gewoon in je ogen wrijven.

Henna Brows

Tijdens de Henna Brow behandeling werken wij met je natuurlijke haartjes. Tijdens deze behandeling gaan we je wenkbrauwen harsen, epileren, knippen, verven met henna en stylen.  De Henna is een alternatief voor het verven van de wenkbrauwen zonder ammoniak of waterstofperoxide. Standaard wenkbrauwverf kleurt alleen de haren maar Henna neemt zowel de haren als huid mee. De Henna zorgt voor een extra strak resultaat, waardoor je wenkbrauwen optisch voller lijken. Het is dan ook een goede optie als je twijfelt over de permanente make-up. 

Brow Lamination

 De Brow Lift, het liften van de wenkbrauwharen, wordt ook wel Brow Lamination genoemd. De haartjes worden in een positie gebracht waardoor de wenkbrauw een stuk voller lijkt. Dit wordt gedaan met behulp van speciale lotion-formule. 
Je hebt wel 3 tot 6 weken plezier van het resultaat.  waarbij uw wenkbrauw haartjes worden gelift en geverfd voor een fluffy en natuurlijke brow look. 

Behandelingen

Hybrid brows

De nieuwste en populairste behandeling op dit moment!

Hybride Brows, de naam zegt het eigenlijk al, het beste van 2 werelden; verf en henna. De subtiele tint van de verf maar de houdbaarheid van Henna. De resultaten kunnen tot 2 weken op de huid en tot 8 weken in de haartjes aanwezig blijven, afhankelijk van de verzorging en de individuele huid- en haartype.

Bo2sgel Nagels

 Acryl-gel (BO2S Gel), het woord zegt het al, is een gecombineerd product. Acryl-gel is in alle opzichten een combinatie van beide technieken, zowel het aanbrengen als de verwerking zit in het midden van de twee bovengenoemde technieken. Het is een combinatie van acryl en gel.  


Gellack

Er zijn diverse soorten nagelbehandelingen.  

Gellak wordt aangebracht op de natuurlijke nagel. Bij een gelnagellak behandeling worden de nagels niet langer gemaakt, maar wordt er een dun verstevigend laklaagje aangebracht op de natuurlijke nagel.