Allround Henna Brows Course

Een browstylist zijn is meer dan alleen maar wat haren plukken en kleuren. In de training henna brow styling leer je het shapen/stylen van de wenkbrauw.

Meten, waxen, knippen, tweezen en verven met de Intensive verf en de HENNA verf.  
Aan het eind van de dag weet jij alles over henna brows, zijn jouw brow skills enorm geperfectioneerd en kun je vol zelfvertrouwen zelf in jou eigen salon aan de slag! 

 

Be prepaird! Want tijdens deze cursus ga ik jou alles leren wat jij moet weten over henna brows en gaan we samen het maximale halen uit jouw brow styling's skills!
 

Hoe ziet de dag eruit?

We starten met de theorie over het merk Brow Tycoon, maar ook over de kleuren theorie en de verschillende huidtypes. Samen gaan we kijken over hoe bepalend de huid en de haren zijn in het kiezen van de kleuren. Hoe maak je een mooie egale stain op de huid?

Daarna gaan we het hebben over het stylen van de wenkbrauwen, het bepalen van de vorm van de wenkbrauwen door middel van brow mapping. Ik ga je uitleggen hoe een brow mapping werkt en hoe je deze correct uitvoert zodat je de mooiste wenkbrauwen creëert. 

 
Ik ga een live demo geven over hoe de behandeling in zijn werk zal gaan. Ik ga al mijn geheimen met je delen, en jou een super strakke brow applicatie laten zien.

  
Na de live demo ga jij zelf aan de slag op jouw modellen! Hiervoor heb je 2 modellen nodig. Zo kan ik jou beste tips en tricks geven! 


 (Lees hieronder de eisen voor je modellen)
- Vraag van te voren of je modellen geen PPD (haarverf) of hars allergie hebben!
- Niet zwanger

 - En vraag of ze voorlopig niks aan hun wenkbrauwen willen doen, zo kan jij de perfecte brows creëren! 

  Na het behalen van jouw certificaat wil ik je graag alles leren over hoe jij jouw werk het beste kunt promoten op social media! Hoe je je foto's het beste kunt nemen en hoe je deze kunt bewerken. Maar ook ga ik samen met je kijken hoe je deze behandeling het beste kunt verkopen en welke prijzen je kunt hanteren voor de behandeling. 


De volgende producten zitten in je lespakket:

  • BrowTycoon startpakket met henna kleuren.
  • BrowTycoon pincet
  • Browtycoon schaartje
  • Browtycoon white pasta
  • Browtycoon mapping tool
  • Wenkbrauw Meetlat
  • Browtycoon Castor Olie
  • Startpakket Intensive wimper en wenkbrauwverf


Optioneel aan te schaffen: Wax heater/wax t.w.v. €110,97 ex. BTW.


- Kosten: €449,- exclusief BTW.

. Inclusief lespakket.

- Duur cursus: 1 dagopleiding van 09:00 tot circa 16:30 uur.

Vooropleiding vereist: geen.

Cursus te volgen vanaf 16 jaar.